Velkommen til shoes 'n more


Shoes n' more startede i november år 2000 som lille hyggelig butik med sko og tilbehør i Algade 20. I 2004 flyttede Shoes n' more i større lokale på Stændertorvet 10 og udvidede samtidig sortimentet til at omfatte alt hvad man som kvinde kunne drømme om. I marts 2017 flyttede vi så tilbage til Algade 20 og udvidede endnu engang forretningen. Vi fører alt indenfor mode; sko, tøj, smykker og tasker m.m.! Vi bestæber os på at vores vareudbud er af høj kvalitet og at vores mærker til enhver tid er modemæssigt trendsættende på markedet. Vi håber du finder det du søger....

Med venlig hilsen og på gensyn.

Jette Tarp

I vores skoafdeling fører vi et bredt sortiment af sko, stiletter, ballerinaer, loafers, sneakers, støvletter og støvler fra nogle af de førede på det danske mared, som Billi Bi, Cashott Copenhagen, Unisa, Vagabond, Pura López, Pomme d'ore, Bumper, Moon Boots, Aigle og Karl Lagerfeld der alle designer og producerer moderigtige støvler af høj kvalitet.

I vores tøjafdeling fører vi ligeledes et bredt udvalg af tøj og assesories fra high fashion mærker som  Tiger Of Swedenl, Bruuns Bazaar, Karl Lagerfeld,  InWear, Pieszak , Stip P, Munthe, Karen by Simonsen, Hope, Kjær København,  Cederico, Selected Femme,  og Pom Amsterdam, samt et stort og bredt udvalg fra BeChristensen Samerarmbånd og Line&Jo smykker.